Rubriky
Aktuality

Soutěž v přespolním běhu

Dne 26. září jsme se zúčastnili soutěže v přespolním běhu v Chomutově, kde naši žáci předvedli skvělé výkony na trati. Závod probíhal v přírodním prostředí s proměnlivým terénem. Navzdory občasnému dešti a kluzkému povrchu se naši žáci nenechali odradit a ukázali velkou odvahu a vytrvalost. 

Mladším žákyním a žákům  6. – 7. ročníků gratuluji za jejich skvělé výkony, zvláště těm, kteří se soutěže zúčastnili poprvé! Přespolní běh v dešti je velká výzva, a už jen dokončit závod je velkým úspěchem. Je skvělé, že i přes náročné podmínky se nevzdali a bojovali až do konce.

Dívkám 8.- 9. ročníků gratuluji k vynikajícímu 3. místu, ve složení: Dušková Šárka, Michalcová Nela, Radová Eliška a Pospíšilová Elizabeth.

Chlapci 8.- 9. ročníků se umístili na krásném 2. místě, ve složení: Kounovský Tomáš, Pokorný Jonáš, Dvorožňák Martin, Dvořák Denny.

Všem sportovcům děkuji za reprezentaci školy.

Bc. Petra Žihlová

Rubriky
Aktuality

Plavecké závody

Máme opět zlaté plavce! Naši závodníci si dnes odvezli další zlatou medaili z plaveckých závodů, které pořádá DDM Šuplík v Kadani.  Strávili jsme krásné sportovní dopoledne a všem moc děkujeme za účast a skvělou reprezentaci školy.

Bc. Jana Pokorná