Rubriky
Aktuality

Technika je zábava

V pondělí 29. dubna 20 zájemců z 8. ročníku navštívilo Střední průmyslovou školu v Ostrově. V rámci akce Technika je zábava mají žáci možnost vyzkoušet si připravené aktivity z oborů Elektrotechnika, Informační technologie, Strojírenství, Autotronik, Mechanik – opravář motorových vozidel, Nástrojař a Veřejnosprávní činnost. Za dobře vykonané úkoly získává každý žák body. První místo s největším počtem bodů získalo družstvo, v kterém soutěžili žáci z 8. B a 8. C: Anička Yen Nhi Nguyen, Jan Kolman, Miroslav Majzner, Markéta Porubská a Klára Semanová.

Rubriky
Projekty

Digitalizujeme školu

REALIZACE INVESTICE NÁRODNÍHO PLÁNU OBNOVY – KOMPONENTA 3.1

V rámci Investice č. 2: Vybavení škol digitálními technologiemi z komponenty 3.1 Inovace ve vzdělávání v kontextu digitalizace z Národního plánu obnovy vynaložila škola finanční prostředky:

  • k dosažení cíle č. 173 zakoupením IT zařízení do školního
    fondu mobilních digitálních zařízení pro znevýhodněné žáky
    (prevence digitální propasti);
  • k dosažení cíle č. 174 zakoupením digitálních technologií a
    vybavení na podporu digitální gramotnosti a zavedením
    nových vzdělávacích programů v oblasti IT.
Digitalizujeme školu
Rubriky
Aktuality

Veselé Ještěrky z 5.A

Naše třída 5. A si pro Vás nachystala překvapení! Naše šikovné Veselé ještěrky právě dokončily své slohové práce a kresby, které jsou prostě úžasné!

Pokud chcete zjistit, co naše malé umělkyně a umělci vytvořili, neváhejte a mrkněte na jejich díla na webu: https://veselejesterky.fun

Postupně budeme přidávat další díla.